Lej en bil og kør på eventyr

Biludlejning på Kreta

En lejebil åbner op for en række fantastiske køreture rundt på Kreta.
Bestil biludlejning hos Kreta.dk i dag eller lad dig inspirere af denne rutebeskrivelse af New Road forbi Kolimbari og klosteret Gonia med en enestående og seværdig samling ikoner.

Biludflugt på New Road på Kreta
Her fra er der ikke langt ud på den delvist ubeboede halvø Rodopou, der med sin lange bjergkæde afslutter Chaniá-bugten og byder sig til med lange vandreture, ensomme strande og et stort fuglereservat.

Kør videre ud vest på til Kastelli Kissamou, en lille provinsby, der lever mere af landbrug og handel end egentlig turisme. Herefter passerer du endnu en halvø, Gramvoúsa, der er så godt som uden vejforbindelser, men kan byde på caribiske strande, som du kan komme til med båd fra Chania.

Nu fortsætter du helt ud til en vid bugt for foden af Gramvoúsa, hvor du finder den vesterhavsbrede strand, Falássarna.

Efter en dukkert tager du videre mod syd over Sfinari og Kámbos til klosteret Moni Chrissoskalitissa, en vidunderlig, hvid bygning, der ligger på en 35m høj klippe og skuer ud over det turkisblå hav.

Du fortsætter ad vejen, der bliver smallere og klynger sig til bjergvæggen, der hæver sig mere end 300 m op over floden. Her fra er der ikke langt til den fantastiske strand Elafónisi. Efter et ophold her går det gradvist igen mod nord gennem landsbyen Élos, kendt for sine mange kastanietræer og sin årlige kastaniehøstfest i oktober.

Videre til Topólia, hvorfra du kører gennem vidunderlige, duftende lunde med oliven-, citron- og appelsintræer og når New Road, hvorfra det går tilbage til Platanias eller Chaniá.

Bestil biludlejning på Kreta

Oplevelser: