Se Kreta fra hesteryg

Zoraidas Horse Riding

En helt fantastisk måde at komme rundt i Kretas dejlige natur er på hesteryg. Hvis du har blot den mindste erfaring i eller interesse for at ride, bør du unde dig selv den oplevelse at ride gennem de kretanske landskaber. Der er adskillige rideskoler og hesteudlejninger, hvor du enten kan leje en hest for nogle timer og ride alene, eller tilmelde dig en tur med guide.

Et af disse steder er Zefiros ved Chania, et familieejet sted, der udover rideskole også er restaurant og cocktailbar samt et herligt pool-område og blot 300 m til stranden. Zefiros har hjemme i Tersanas blot 20 minutters kørsel fra Chania, og i deres stalde findes både heste og ponyer så store som små, nybegynder såvel som øvede ryttere kan vælge fra deres store katalog af aktiviteter. Blandt andet kan du vælge mellem 4 ture, der byder på forskellige smukke naturoplevelser. Prøv fx den fantastisk smukke solnedgangstur til stranden ved vestkysten.

Lidt længere mod øst, i Georgioupolis mellem Chania og Rethimno, ligger et andet ridecenter, Zoraida’s Horse Riding. Også her kan du vælge mellem programmer fra det absolutte begynderstadie til ture for dem med lang rideerfaring. Afhængig af erfaring kan du vælge mellem flere fantastiske ture i både bjergene og på stranden, og deres varighed varierer fra 2 timer til hele dagen.

Område: 
Oplevelser: